Jeg hedder Lars, og jeg en ung årgang 69’er.

Jeg er cert. Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Læge- & Fysioterapeuteksamineret Fitnessinstruktør samt Fysioterapeuteksamineret Personlig træner – med andre ord; Massør, Fitnessinstruktør og Personlig Træner. Desuden er jeg uddannet TRX-instruktør på forskellige niveauer.

Tidligere har jeg arbejdet mange år i profilbranchen, som sælger. I sommeren 2012 sagde jeg mit job op, og har siden da uddannet mig, så jeg i dag føler mig velrustet til at hjælpe og motivere folk, som ønsker at sætte nye mål inden for træning. 

Jeg bor i Tilst ved Århus sammen med min kæreste og vores to fælles drenge og har desuden 2 store børn fra mit tidligere ægteskab.

Her på hjemmesiden vil jeg skrive om træning, massage og kost. Men følg mig også på min facebookside eller instagram-profil, hvor jeg, som et minimum, ugentligt vil komme med opdateringen om træning, mine seje kunder eller lækre opskrifter.

Men rigtig varmt velkommen til. Jeg håber, du finder noget, du kan bruge, at jeg har fanget din interesse og, at du har lyst til at se kigge nærmere ind i min verden som personlig træner – og måske blive en del af den.

Det siger andre

”Løbe en halvmarathon? – mig?! – nej tak, det er jeg simpelthen ikke bygget til…”. Nogenlunde sådan faldt ordene, da jeg for et halvt års tid siden havde en snak med Lars om ”at komme i form igen”. Det har grundlæggende været et ønske – eller måske nærmere en drøm – gennem de sidste mange år. Jeg har taget mange tilløb, men det er altid endt med en skade – eller blot aftagende motivation, når de gamle (dårlige) vaner indhentede mig. Et opstartsmøde med FIT by Lind gav et tiltrængt ”skub”, der var både motiverende og forpligtende. Der blev opsat delmål, slutmål og iværksat en træningsplan, der omfattede core-, styrke og løbetræning. For at komme godt i gang var Lars med de første gange i træningscentret, hvor vi gennemgik alle øvelser i det individuelt opbyggede træningsprogram (der i øvrigt laves i et smart IT-baseret system, hvor man kan se øvelserne i små videoklip). Efterfølgende har Lars jævnligt været med til min træning og på løbeture. Stærkt motiverende! Jeg har 3-4 gange deltaget på Fit Outdoor, hvor træningen foregår udenfor. En løbetur med flere deltagere, hvor der indbygges diverse øvelser i naturen undervejs. En fed måde at få variation i træningen på – og herligt med nogle ”lidelsesfæller”. Jeg har nu sat træningscenteret ”på pause” og fået træningsprogram, der er tilpasset, så det kan laves hjemme eller outdoor. Og den 21. juni skal jeg så løbe min første halvmarathon og jeg glæder mig!”

Niels Mølby.

Kathrine og jeg har kørt et træningsforløb med Lars siden slut 2014. Lars er super god til at motivere og følger op på os når det kniber lidt med at få trænet:) Han formår også at planlægge en alsidig og spændende træning som kan forgå hjemme på stuegulvet, i bøgeskoven, på en bakketop osv. Fælles for alle træninger er, at der bliver gået til den og der er ømhed i kroppen dagen efter. Men han går meget op i at lytte til os og planlægge træningen så den er tilpasset den enkelte og hvis der er tegn på småskader eller overanstrengelse så bliver der også taget højde for det. Vi kan kun anbefale Lars på det varmeste

Per & Kathrine Gran Hartvigsen.

Hej Fit by Lind – Først og fremmest, tak for et super træningsforløb, hvor du hver eneste gang sørgede for at presse det maksimale ud af os, og virkelig fik os udfordret i takt med at vi blev bedre, fra frem gang til gang. Det var super at vi kunne sætte os nogle faste forbedringsmål, og du kunne hjælpe til at indfri dem. Det har været sjovt, lærerigt og hårdt og vi vil helt sikkert gerne gøre det igen. Vi vil til hver en tid anbefale Fit by Lind til dem som leder efter det lille ekstra skub til at komme igang eller til at blive lidt bedre. Vh Casper og Khanh-ha

Vh Casper og Khanh-ha

“December 2013 var nok en af de værste måneder i mit liv. Jeg blev både indlagt i en kort periode og lå ellers bare hjemme i sengen med ekstreme rygsmerter. Efter kort behandling på hospitalet, var der kun én måde at ryggen skulle blive normal fungerende igen – træning træning og træning!!!
Efter at have talt med Lars om mine problemer med ryggen valgte jeg derfor at starte ved FIT By Lind i oktober 2014, nok noget af det bedste jeg overhovedet har gjort for mig selv! Jeg vidste udmærket godt jeg ikke var disciplineret nok til selv at komme 100% igang med fornuftig træn, og min viden om hvilke øvelser var egentlig de rigtige for at stabilisere og gøre min ryg stærkere var heller ikke stor nok. Udover det, tænker jeg nok ligesom mange andre piger/kvinder, hvor kunne det også godt være fedt lige at smide et par kilo og få en flot flad mave. Derfor anbefalede Lars at jeg også fik en kostplan, og det skulle da klart prøves. Og hold da op, hvem havde troede sund mad også kunne være varierende, se lækkert ud og rent faktisk også smage godt! MUMS. Skal lige siges, før jeg fik kostplanen har jeg ikke rørt grøntsager i 23 år, men nu både broccoli, blomkål, squash osv. spises faktisk med fornøjelse.
Efter nu 6 måneders træning med Lars, har jeg ingen daglige rygsmerter, dog er der selvfølgelig stadig lidt vej endnu, men fremskridtene ses og mærkes tydeligt.
Træningen har bestået i Fitness, hvor jeg mest af alt har lavet millioner af forskellige core og stabilitets øvelser, flest af dem på Lars’ kæreste træningsredskab – BOSU!  Og hold da op, hvem havde troede at simpel balance øvelser, er skide svære, hårde og ekstrem vanskelige. Men jeg giver Lars ret, Bosu’en er et godt redskab til coretræningen. Og indsatsen begynder at vise sig på min krop. Musklerne bliver mere og mere synlige.
Lars er en energisk indpisker, med et enormt energiniveau, utrættelig og stor forståelse for lige præcis mig og min situation. At Lars engagere sig i den grad for at jeg skal få det bedre, og også ved præcis hvordan han kan presse mig og få mig til at yde ekstra er så fedt. Uden det var jeg på ingen måde nået til der hvor jeg er i dag.  Min krop er atter ved at være stærk og muskuløs igen, og jeg er blevet afhængig af at få brugt mig selv.
Jeg har på et ½ år fået mere styrke i kroppen, udvidet min horisont omkring sund mad og er nu godt på vej til et sundere liv. Når vi ser bort fra weekenderne. TAK Lars – du er virkelig en inspirator.”

Louise Cramer