Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er til dig, som ønsker en målrettet træning, eller til dig, som har behov for en støtte i et træningsforløb. For rigtig mange mennesker, er det svært, at komme i gang med at træne, fordi man ikke ved, hvordan man skal planlægge sit træningsforløb, og netop dette vil jeg, som personlig træner kunne hjælpe dig med.

Det handler om variation af sin træning, og det er ligegyldigt, om det er styrketræning, løbetræning, cykling eller lignende. Mange har tendens til for eksempel, at løbe dem samme rute på løbeturen eller lave de samme styrketræningsøvelser, hver gang de træner.

Men ønsker du progression (forbedring), kræver det, at man veksler sine øvelser og planlægger nye løbe/cykelruter.

Som personlig træner, vil jeg være med til, at sætte mål for din træning – mål og delmål, som er realistiske, og som er opnåelige, inden for den bestemt periode. Jeg vil følge din træning, og er med til, at motivere dig igennem hele dit forløb, og det er uanset om du vil træne dit kredsløb, din styrke, din udholdenhed eller om du vil genoptræne efter en skade.

For mig handler træning om, at have det sjovt, men på den hårde måde, sveden skal dryppe og kroppen skal på arbejde flere gange om uden, i hvert fald, hvis du ønsker at opnå resultater. Det findes der heldigvis mange måder på, og for mig behøver træning ikke nødvendigvis at forbindes med et svedigt fitnesscenter, du kan sagtens inddrage naturen og hjemmet i din træning, så netop DIN yndlingsdisciplin bliver inddraget. Kun fantasien sætter grænser for træningen.