Jeg startede mit brancheskift fra sælger med uddannelsen Fysiurgisk massageterapeut – massør.

En fysiurgisk massageterapeut arbejder ved hjælp af fysiurgisk massageterapi (som er en alternativ behandling) med at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning – den anatomiske viden jeg har fået via min uddannelse gør det muligt at lokalisere lidelser og udføre den rette behandling derfor. Fysiurgisk massage har været brugt siden 1800-tallet og har været anvendt, som behandling på danske sygehuse.

Fysiurgisk massage har en lang række helbredende virkninger, bl.a. øges blodgennemstrømningen og affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet, hvilket forbedrer bevæg førligheden i dine muskler og led. Desuden er massage medvirkende til at sænke dit blodtryk og give dit en dybere og lettere vejrtrækning.

I forbindelse med træning er massage også et nyttigt redskab, da det forkorter restitutionstiden og hjælper muskelfibrene til at heles hurtigere.

Behandling med fysiurgisk massage kan styrke dit immunsystem og virke smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof. Massage kan endvidere afhjælpe muskelspændinger, hovedpine, rygproblemer, stress, sportsskader, arbejdsskader mm og desuden giver regelmæssig massage velvære og et større overskud i hverdagen.

Massage at home

I den travle hverdag, er det ikke altid let at få presset en massageaftale ind i kalenderen. Derfor tilbyder jeg at komme til dig med min massagebriks, hvad enten du er til wellness massage eller fysiurgisk massage, så er der ikke længere end undskyldning for ikke at få massagekabalen til at gå op.

Priser massage

Priser & eksempler:

30 min – kr 300
45 min – kr 350
60 min – kr 450

Klippekort til massage:

10 klip á 30 min – kr. 2500
10 klip á 45 min – kr. 3000
10 klip á 60 min – kr. 4000

Medbring et lagen og et håndklæde. Leje af lagen og håndklæde kr. 25

Eksempler

  • Skulder/nakke: 30 min. eller 45 min.
  • Ryg: 45 min. eller 60 min.
  • Ben: 45 min.
  • Arme: 30 min.
  • Ansigt og hoved: 30 min.
  • Helkropsmassage: 90 min.

Kombination af ovenstående: 60 min. eller 90 min.

Massage @ home:

Vælg mellem
45 min – kr 450 (0-10 km)
45 min – kr 500 (10-20 km)
45 min – kr. 550 (20-30 km)

Afstanden beregnes fra min hjemmeadresse; Tornballevej 85, 8381 Tilst.

Du kan enten vælge at betale kontant eller via mobile pay.

Afbud:
Afbud bedes meddelt senest 24 timer før, og ved pludselig opstået sygdom, så tidligt på dagen som muligt. Ved eventuelt udeblivelse uden afbud betales fuld behandlingsbeløb!

Virksomheder:
For virksomhedsmassage, kontakt mig for nærmere aftale.

Gavekort:
Du har også mulighed for at forkæle én du holder af med et gavekort til massage. Ring og aftal nærmere – du kan enten få tilsendt gavekort pr. post, eller som en PDF via email, hvor du selv kan printe den ud.