Nu har du muligheden for at inddrage træning på jobbet. Kunne din virksomhed tænke sig, at være med til at minimere fx rygsmerter og sygefravær blandt dine ansatte?

Er der folk på din arbejdsplads, som går rundt med ryg- eller lændesmerter, eller er virksomheden ramt af meget sygefravær?

Flere og flere virksomheder overvejer i øjeblikket om de skal lade de ansatte træne i arbejdstiden for at være med til at give deres ansatte en sundere livsstil. Der er lavet flere forsøg, som viser, at antallet af sygedage faldet markant efter de indførte træning i arbejdstiden. Træning kan målrettes alle former for arbejde – så hvad enten du har et job med tunge løft eller et mere stillesiddende arbejde, kan dette tilpasses jer.

Som firma har du mulighed for, at tilbyde dine ansatte en ordning, hvor der bliver taget hånd om den enkelte person. Det kan eksempelvis være rygøvelser og core træning grundet meget stillesiddende arbejde eller det kan være mere specifikt ønske, i forhold til at komme igang med et træningsforløb.

I sådanne tilfælde tager jeg et individuel møde med hver enkelt medarbejder, så de får skræddersyet præcis det program, der kan hjælpe dem.

Som noget nyt indfører Fit by Lind nu BOSU hold-træningstimer hos virksomheder! Træningstimer, som kan være enkelttimer eller holdtimer med op til 10 ansatte.

BOSU træning er perfekt til core- og stabilitetstræning, men er også super til interval- og styrketræning. Remedier til brug under træningen, har jeg med, så alt du skal gøre som virksomhed er kun at booke en aftale, så står jeg for resten. Ingen virksomheder er for små eller for store. Kunne det være noget for jeres virksomhed så del dette med den eller de ansvarlige, så vi kan komme i gang

Hvis du gerne vil gøre noget, som virkelig er godt for dine ansatte, så er det nu du skal slå til.
Det er super nemt:

INTROPRIS / 1500 kr pr. timer (max 10 ansatte pr time) ved flere; pris efter aftale.
Som firma har du også mulighed for at tilbyde et event i form af fællestræning. Og her er det kun fantasien der sætter grænser. Ét kan jeg love, I får et super event, smil på læben, sved på panden og en kampgejst på arbejdspladsen.

Nuværende firmaaftaler:

FIT by Lind og BUUS Anlægsgartner har indgået et super spændende samarbejde. Et samarbejde som vi har opdelt i 3 moduler:

1. Modul:

Er genoptræning med dem som har problemer med ryggen. I samarbejde med Århus rygcenter laver vi træningsprogrammer som den ansatte skal følge efter de er færdig på klinikken og træningen forgår hjemme hos den ansat eller hos BUUS.

2. Modul:

Alle ansatte får tilbuddet om at få lavet et træningsprogram som er skræddersyet til den enkelt person. Formålet er at give de ansatte muligheden for at komme i gang med at træne og komme i bedre form.

3. Modul:

Fællestræning hos BUUS. En gang om mdr. har de ansatte har muligheden for at prøve kræfter med forskellige træningsformer sammen med de andre. Løb, mountainbike, styrketræning, tabata træning m.m. bliver nogle af de ting vi skal prøve. Det bliver mega spændende.

Med denne aftale får de ansatte hos BUUS virkelig muligheden for at komme i super god form. Jeg ser rigtig meget frem til dette samarbejde, det bliver super spændende. Husk på, bare fordi man har fysisk hårdt arbejde, betyder det jo ikke at man er i god form.